Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζεται η μεγάλη ψηφοφορία της αριστερής διαστροφής...

Σε τρεις μέρες κλείνει η κάλπη της "αριστερής διαστροφής" για την ανάδειξη της πλειοψηφούσας άποψης σχετικά με το ερώτημα "Ποιος συνδυασμός θα οδηγήσει σε νέο μαγαζί αριστερά γωνία του πολιτικού σκηνικού;".

Η ψηφοφρία γίνεται κάτω και δεξιά της σελίδας. Έχει τη σημειολογία του...

Ήδη υπάρχουν έντονα δείγματα γραφής ότι η αναμέτρηση θα είναι ντέρμπυ. Ισοβαθμούν προς το παρόν τα δύο σενάρια "ΝΑΡ με γέμιση ΑΡΑΝ" καθώς και "ΝΑΡ μέτριο με "Ν"ΑΡ Λαφαζάνη". Το δεύτερο σενάριο δεν θεωρείται καθόλου απίθανο να υπερισχύσει μετά την (έμμεση) πρόσκληση του Παναγιώτη Λαφαζάνη για ευρύτερες συμπράξεις με τμήματα του ΑΝΤΑΡΣΥΑ αλλά και την άμεση ανταπόκριση του ΝΑΡ που στηρίζει στο δεύτερο γύρω Σύριζα όπου το απαιτούν οι συνθήκες και ΚΚΕ (ως γνωστόν για το ξεκάρφωμα).

Όσο για την άλλη την ψηφοφορία, αυτή της Κυριακής, η Αριστερή Διαστροφή απευθύνει κάλεσμα στις μάζες για υπερψήφιση της αριστερής διαστροφής και στον δεύτερο γύρο (με τζατζίκι και "κόκκινο πιπέρι") των εκλογών.

Για να μην πληρώσεις την κρίση μην ψηφίσεις ούτε για την αριστερή διαχείριση της

Για να μην πληρώσεις την ανοικοδόμηση του καπιταλισμού μην ψηφίσεις ούτε για την αριστερή διαχείριση του

Στις 14 Νοέμβρη ξαναψηφίζουμε μαζικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

Άκυρο - αποχή - λευκό - μαύρο - τiρκουάζ - ρόζ με κόκκινες βούλες - ρόζ με πράσινες βούλες

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο καπιταλισμός σαπίζει...και μαζί του και τα υπάρχοντα μορφώματα της αριστεράς

Ακόμα δεν ψηφίσαμε για τους περιφερειάρχες και τους δημαρχαίους και αρχίσαν τα σενάρια των συνεργασιών και των συγκολίσεων της αριστεράς εν όψει των πιθανών βουλευτικών εκλογών. Τι αριστερά θα είναι αυτή που θα προκύψει από τις συγκολήσεις; Αριστερά παιδί του σωλήνα! Ο δοκιμαστικός σωλήνας - αριστερό βήμα διαλόγου, είναι κατά τον Π. Λαφαζάνη η πρώτη ύλη για μια εύρυτερη συνεργασία μιας εναλλακτικής και καλά αριστερής αυταπάτης διαχείρισης του καπιταλισμού που τους χωράει σχεδόν όλους: την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον Α/Α, τα σεχταρογκρουπούσκουλα κάθε είδους που τα έχουν κάνει πάνω τους στη θέα της κρίσης και λαχταράνε την μεγάλη αριστερά για να περάσει η μπόρα.

Στο κάλεσμα της ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, ενότητας, έχουν ήδη ανταποκριθεί οι ηγεσίες των προαναφερθέντων σε σύψη κομμάτων - οργανώσεων - γκρουπών προετοιμάζοντας κατάλληλα και τη βάση τους για να τους έρθει απαλά και σαν ώριμο φρούτο η ρεφορμιστικοποίηση τους.

Δεν έχουν να δώσουν καμιά  προοπτική στους αγώνες των εργαζομένων και στην ανατροπή αυτού του σάπιου συστήματος είτε έτσι όπως είναι τώρα είτε όπως θα 'ναι μετά τις ρεφορμιστικές συγκολήσεις.

Γι' αυτό...

Για να μην πληρώσεις την κρίση μην ψηφίσεις ούτε για την αριστερή διαχείριση της

Για να μην πληρώσεις την ανοικοδόμηση του καπιταλισμού μην ψηφίσεις ούτε για την αριστερή διαχείριση του

Στις 7 Νοέμβρη ψηφίζουμε μαζικά ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ