Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές 2011: Ψήφο δτην αριστερή διαστροφή!!!

Εργαζόμενε/ εργαζόμενη,
Άνεργε/άνεργη,
Συνταξιούχε/συνταξιούχα,
Νέε, νέα
Bysxeual

ήρθε η ώρα να γυρίσεις την πλάτη στα κόμματα του ευρωμονόδρομου, της ευρωλιγούρας, της μιζέριας, της ηττοπάθειας, της συνδιαλλαγής και της διαστροφής.

Ας τους αυτούς έλα σε εμάς! Θα περάσουμε καλά!

Γιατί Ψήφος στην Αριστερή Διαστροφή σημαίνει όχι μισόλογα:

Παλεύουμε για αμφιβολία - κριτική - αμφισβήτηση - απειθαρχία - ρήξη - ανατροπή της κυβέρνησης (όποιος μας ψηφίσει παίρνει δώρο ένα αποχυμωτή για να φτιάξει το σύνθημα σε όποια απόχρωση θέλει, η γεύση πάντως ίδια θα είναι)

Παλεύουμε για στάση - παύση (69) επαναδιαπράγματευση και διαγραφή του χρέους, για haircut (κούρεμα) και δωρεάν ξύρισμα σε όλο το λαό

Παλεύουμε για μια ανατρεπτική εναλλακτική ρεαλιστική πολιτική λύση - απάντηση στην κρίση στα πλαίσια του καπιταλισμού από τη σκοπιά, στην προοπτική, ονειρευόμενοι (βαθύς ο ύπνος...μεσημεριανός) τον κομμουνισμό (τι ώραία που θα 'ναι, αχ αχ!!!).

Μπινελίκι - Ανυπακοή - ρήξη - αποδέσμευση από την ΟΝΕ, το ευρώ, στην κατεύθυνση εξοδου από την ΕΕ κτλ κτλ

Να φύγει ο Καλλικράτης, να έρθει ο Καποδίστριας πίσω (μαζί με τις πατάτες)

Για να νικήσουν οι εργάτες

Για την ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα, ενότητα και την κοινή δράση της αριστεράς από την Κουμουνδούρου μέχρι τα εξάρχεια και από εκεί μέχρι τον Περισό (σιγά μην έρθει το ΚΚΕ, έτσι το λέμε για το ξεκάρφωμα...)

Για το αριστερό βήμα, την λαϊκή συσπείρωση, τον πόλο, την συμπόρευση των προοδευτικών δυνάμεων της αριστεράς.

Με αυτό το πολιτικό πλαίσιο κλιμάκια της Αριστερής Διαστροφής οργώνουν όλη την Ελλάδα σπιθαμή προς σπιθαμή μαζεύοντας ψηφαλάκια, κουκί κουκί.

Τα ψηφοδέλτια καταρτήστηκαν σε όλους τους νομούς. Ανάμεσα στους επικεφαλής των ψηφοδελτίων της περιφέρειας είναι:

1. ο Αλέκος ο γνωστός (Α/Α) της αλληλεγγύης και της αντροπής που έφυγε από το ΣΥΝ αλλά όχι από το Σύριζα πριν κανα χρόνο, γιατί το δημιούργημα του του φαγε την καρέκλα και του δωσε ένα σκαμπό να κάθεται.

2. Ο Μπάμπης ο Σουγιάς, παιδί μια πατρινιάς και ενός μεσολογγίτη

3. Ο Καραγκιόζης Κοετζής

4. Ο πρώτος ξάδελφος της Σούλας, που έφυγε από το ΚΚΕ το 1968 επειδή διαφώνησε με την αποκαθίλωση του Στάλιν

5. Ο δεύτερος ξάδελφος της Σούλας, που έφυγε από το ΚΚΕ και μπήκε στο ΚΚΕ εσωτερικού το 1968 γιατί τον διαγράψανε επειδή έκανε παρτούζες και ήταν πράξη διχαστική για το κόμμα. Το 74 γύρισε πάλι στο ΚΚΕ αλλά έφυγε επειδή διαφώνησε με το σύνθημα ΚΚΕ αλλαγή δεύτερη κατανομή, είχε την άποψη και περί τρίτης κατανομής. Τώρα που το σκέφτεται μάλλον έκανε λάθος που έφυγε αλλά τι να λέμε τώρα....

6. Η Λιάνα η Ζεβρέ που από ρεβιζιονίστρια έγινε ορθόδοξη, βοήθειά της!!!

και 7 και 8 και 9 και 10 και 11 και 12 και 13 περιφέρειες.

Έντονη και πυρετώδης ήδη η προετοιμασία για την εξαγωγή των συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των εκλογών. "Νίκησε η αριστερα", "δυνάμωσε το κόμμα", "ελπίδα για μια άλλη αριστερά", "από καλύτερες θέσεις η αντίσταση της επόμενης μέρας" και μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα



Για να μην πληρώσεις την κρίση, μην ψηφίσεις για την διαχείρισή της!


ΨΗΦΟ στην ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ

Χορηγοί επικοινωνίας: ΚΟΒ τυποεκδοτικής (όσοι απέμειναν μετά της απολύσεις), η Αυγή, το ΠΡΙΝ, η ΕΠΟΧΗ, το σφυροδρέπανο, η μαϊμού της ΑΡΑΝ και το STAR 



2 σχόλια: