Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΘ 2010: Αγγούρια - ντομάτες...σημειώσατε 2


Σε προηγούμενο άρθρο της η αριστερή διαστροφή αναφερόμενη στην αναγκαία vegeterian διατροφή της αριστεράς  εν όψει των κινητοποιήσεων για την ΔΕΘ, είχε θέσει το εκβιαστικό δίπολο: Τέρμα πια οι αυταπάτες, ή με τα αγγούρια ή με τις ντομάτες....

Απ' ότι φαίνεται, τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το μεγαλύτερο κομμάτι της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, νίκησαν οι ντομάτες και σώθηκε προς το παρόν η τιμή της επαναστατικής αριστεράς και μιας μερίδας αγωνιστών του κινήματος. 5000 - 7000 χιλιάδες, σύμφωνα με τον δαιμόνιο ρεπόρτερ της αριστερής διαστροφής Δέλο Γιωργαστίκ, προτίμησαν τις ντομάτες και την ανεξάρτητη συγκέντρωση και πορεία από την Καμάρα. Αντίθετα, ΣΥΝ/ Σύριζα, όλες οι οργανώσεις του ΑΝΤΑΡΣΥΑ (πλην του ΝΑΡ που στην πλειοψηφία του φέτος δεν κράτησε απλώς απόσταση από τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ όπως πέρυσι αλλά πορεύθηκε σε διαχωρισμό από τους εργατοπατέρες σε ανεξάρτητη πορεία), με μπροστάρη την ΑΡΑΝ, παραβρέθηκαν στην συγκέντρωση του ΕΚΘ και της ΓΣΕΕ. Μυρίζει τρελό κομπρεμί...για εκλογές, νέο κόμμα, σπίτι σου σπίτι μου ή και κάπου αλλού.

Στην συγκέντρωση της ΓΣΕΕ παραβρέθηκαν, επίσης, μια σειρά από ταξικές δυνάμεις: ο Π.Χολυζωγόπουλος, Πίπης Παπασπύρος, ο Μάκης Τζέλιος, η Σωσώ Ζαπουτζάκη, ο Μπάτμαν και ο Μπαμπης ο very very χωλοσκασμένος. Ο superman φέτος πορεύθηκε με την ΑΚ που του κωλάει και αισθητικά καλύτερα λόγω αμφίεσης.


Επειδή νέα αγγούρια είναι μπροστά μας, η επιλογή της ντομάτας πρέπει να έχει διάρκεια!!!   
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου