Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Αιτία πολέμου μεταξύ οργανώσεων της αριστεράς η μαϊμού της ΑΡΑΝ

Η μεγάλη αποκάλυψη που σας είχαμε υποσχεθεί. Η πραγματική αιτία για την ένταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των οργανώσεων ΑΡΑΝ και ΑΡΑΣ είναι το εικονιζόμενο απ' τα πάνω και απ' τα δεξιά συμπαθές τετράποδο (ή και δίποδο). Πρόκειται για την γνωστή πλέον στους κόλπους της αριστεράς, πόσο μάλλον της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, μαϊμού της ΑΡΑΝ (βλ. σχετικό άρθρο στο ανταγωνιστικό και κατάπτιστο blog trompaktiko) η οποία άνηκε στις αριστερές συσπειρώσεις και μετά την διάσπαση και την φυγή και συγκρότηση της ΑΡΑΣ, παρέμενε στην κατοχή του εναπομείναντος τμήματος των αρ.συσπειρώσεων που μετά από κάτι ηλεκτροσυγκλολήσεις μετατράπηκε σε ΑΡΑΝ.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, που συνέλεξε ο ψυχαναγκαστικός συντάκτης του πολιτικού ρεπορτάζ της Αριστερής Διαστροφής Δέλος Γιωργαστίκ, η ΑΡΑΣ έκλεψε την μαϊμού της ΑΡΑΝ (την οποία επείδή ακούει μόνο σε πεντασύλαβα ονόματα την αποκαλούν χαϊδευτηκά τα μέλη της ΑΡΑΝ ανασύνθεση) και την φυγάδεψε σε σπίτια συντρόφων στην Πάτρα.

Επειδή η μαϊμού αποτελούσε βασικό διαμορφωτή των πολιτικών προτάσεων της ΑΝΤαΡΣΕΙΑ, ιδιαίτερα των θέσεων για την αντιμετώπιση της κρίσης, το επιτελείο της ΑΡΑΝ πανικοβλήθηκε πως η απουσία της μαϊμούς ανασύνθεσης (της αριστεράς) θα αδυνάτιζε τη διαπραγματευτική θέση της οργάνωσης εντός της ΑΝΤαΡΣΕΙΑ.
 
Μόλις αντιλήφθηκαν μέλη, στελέχη, φίλοι, ξαδέρφια και φιλοζωικές οργανώσεις της ΑΡΑΝ ότι η μαϊμού ανασύνθεση (της αριστεράς) βρίσκεται στην Πάτρα, σηκώθηκαν από καναπέδες, ντιβάνια, καρέκλες, πατώματα, ναύλωσαν ένα φορτηγό ψυγείο και χώθηκαν όλοι μέσα προκειμένου να μεταβούν στην Αχαϊκή πρωτεύουσα.

Μόλις έφτασαν εκεί - και ενώ είχε διαρεύσει η πληροφορία στα μέλη της ΑΡΑΣ που ήθελαν για λογαρισμό τους τη μαϊμού από την εποχή της διάσπασης ακόμα - ξεχύθηκαν να βρουν την μαϊμού την οποία φύλαγαν ως κόρη οφθαλμού στο Πανεπιστήμιο τα μέλη της ΑΡΑΣ. Δεν έψαξαν αλλού, σε εργατικά συνδικάτα ή άλλους χώρους και φορείς, καθώς ήταν βέβαιο πως δεν αρέσκεται να συναναστρέφεται η μαϊμού με κανέναν άλλο παρά μόνο με φοιτητές.
Στο άκουσμα της έλευσης μελών της ΑΡΑΝ, το στρατιωτικό σκέλος των πάλαι ποτέ ενιαίων αριστερών συσπειρώσεων, η ΑΡΑΣ (γιατί ως γνωστόν η ΑΡΑΝ είναι το ναυτικό σκέλος), έδωσε γραμμή στα μέλη της να αλλάξουν παπούτσια και έκαναν την απόσταση Θεσσαλονίκη - Γιάννενα με δυο παπουτσια πάνινα. Για το υπόλοιπο της διαδρομής μέχρι την Πάτρα έκαναν autostop σε ένα φορτηγό που κουβάλαγε ξυλία.

Φτάνοντας στην Πάτρα τα μέλη της ΑΡΑΣ ήρθαν σε επαφή με τα μέλη της ΑΡΑΝ πίνοντας καφέ σε κεντρικό σημείο της πόλης προκειμένου να διαπραγματευτούν το μέλλον της μαϊμούς ανασύνθεσης (της αριστεράς), αναπολώντας τα παλιά. Μετά από έντονες διαπραγματεύσεις άναψαν τα αίματα όταν η ΑΡΑΣ διεκδίκησε την ιδιοκτησία της μαϊμούς. "Δικιά μου είναι η μαϊμού...όχι δικιά μου είναι η μαϊμου...τι είπες ρε...εσύ τι είπες ρε". Στο μεταξύ η μαϊμού εμφανίζεται ξαφνικά και αρχίζει να φωνάζει "μη, όλοι σύντροφοι είμαστε". Τράβα ο ένας από δω τη μαϊμού, τράβα ο άλλος από εκεί, άρχισαν να πεύτουν οι ψηλές και που σε πονεί και που σε σφάζει.

Τελικά, δεν νίκησε κανένας σε αυτόν τον από την αρχή του αμφίροπο αγώνα. Δεν νίκησε η δημοκρατία, δεν νίκησε ο πολιτισμός, δεν νίκησε η συντροφικότητα, δεν νίκησε ο αθλητισμός και η ευγενής άμιλα, δεν νίκησαν όσα ενώνουν τις δύο οργανώσεις αλλά ούτε και όσα τους χωρίζουν. ΝΙΚΗΣΕ η μαϊμού ανασύνθεση της αριστεράς (χωρίς παρένθεση εδώ). Νίκησε η μαϊμού της ΑΡΑΝ!

Ανακοίνωση καταγγελία για τα γεγονότα σχετικά με την μαϊμού της ΑΡΑΝ έξέδωσε το γραφείο της Πολιτικής Γραμματείας του πανελλαδικού ΚΣΟ των φοιτητικών οργανώσεων του τομέα νεολαίας της ΑΡΑΝ, το γραφείο της Πολιτικής Γραμματείας του πανελλαδικού ΚΣΟ των φοιτητικών οργανώσεων του τομέα νεολαίας της ΑΡΑΣ, η λέσχη φίλων ερασιτεχνικού kick boxing, το σωματείο ερασιτεχνών αλιέων "Δεν gamas που δεν gamas, δεν πας για ψάρεμα", μια σειρά από κόμματα και οργανώσεις της εσώ και της εξώ αλλά παρ' όλα αυτά κοινοβουλευτικής αριστεράς καθώς και φιλοζωικές οργανώσεις "για την προστασία της μαϊμούς της ΑΡΑΝ".

2 σχόλια: