Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Τα παιδιά δεν έχουν μνήμη τους προγόνους τους πουλούν...

Πουλήστε τους προγόνους της αναμνησιολαγνικής αριστεράς...αυτής της άσχημης γριάς πόρνης! Πουλήστε την ξεφτυλισμένη γενιά του πολυτεχνείου που σαν γενιά μας πουλάει, πουλήστε τον Ανδρουλάκη, το Σαββόπουλο, την Δαμανάκη, πολλούς άλλους  και κάθε έκφραση αυτής της σαπισμένης αριστεράς σε ιδεολογικό, πολιτικό, πολιστισμικό επίπεδο...Ξεφτύλες ματαιόδοξοι! Παντιέρες παραδομένες στον άνεμο της αποδοχής από το πλήθος και το προσωπικό συμφέρον. Απολογητές του συστήματος του καπιταλισμού! Καμαρώστε τους σε μια προεκλογική εκστρατεία σαν και αυτές που κάνουν και άλλοι μικρομέγαλοι (που για λόγους συντομίας και αηδίας δεν αναφέρουμε εδώ). Είναι οι ίδιοι και κυβέρνηση και αντιπολίτευση...


Γυρίστε την πλάτη σε αυτό το μνημόσυνο που μόλις παρακολουθήσατε και σε κάθε κεντρώα (Μητρόπουλος) ή υποτιθέμενη αριστερή εκδοχή του (Αλαβάνος - Λαφαζάνης και συν αυτό αυλικοί εντός και εκτός ΣΥΝ/Συριζα).

Ότι ελπιδοφόρο είναι (αν είναι) να προκύψει, μόνο μέσα από τις στάχτες αυτού του σκιάχτρου θα γεννηθεί! Αυτού το γερασμένου σκιάχτρου που σε τίποτα δεν θυμίζει την ανυποχώρητη νεότητα του Άρη, τη λεβεντιά του Μπελογιάννη, το χαμόγελο του CHE, το πείσμα των Zapatistas, την πάλη όλων των μικρών τιποτέτενιων ασήμαντων πεισματάρηδων αγωνιστών στις μικρές και τις λιγότερο μικρές μάχες της εποχής μας. Είμαστε τα παιδιά του μέλλοντος! Οι μάχες που έρχονται! Οι νίκες που περιμένουν! Είμαστε τα παιδιά του Μάνου Χατζιδάκι, τα "παιδιά που δεν έχουν μνήμη, τα παιδιά που πουλούν τους προγόνους τους...και το χαίρονται"

2 σχόλια:

  1. Ξέρεις δεν είναι πολύ μακριά η πλήρης απαξίωση του συνόλου της Αριστεράς από τις αντιλήψεις της Σώτης Τριανταφύλλου. Αυτή τουλαχιστον προτείνει ότι το σύστημα χρειάζεται μια "αριστερά" ιδεολογικά ακόμα δεξιότερη του ΠΑΣΟΚ που να είναι με το μεγάλο κεφαλαιο, τις ΗΠΑ, το Ισραήλ, την παγκοσμιοποίηση, τους δοσίλογους στον εμφύλιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα να πουλιούνται και να αγοράζονται στην ιδεολογική κατεύθυνση της χρεοκοπημένης σχολής των νεοφιλελεύθερων του Σικάγο. Εσύ δεν προτείνεις τίποτα παρά πουλάς φτηνή ειρωνία για όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται με τις όποιες μαλακίες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι δεν είναι πολύ μακριά η απαξίωση της αριστεράς, αν δεν έχει ήδη συμβεί, με λογικές σαν τη δικιά σου..."για όσους συνεχίζουν να αγωνίζονται με τις όποιες μαλακίες τους". Αυτή την αριστερά θες; Να αγωνίζεται με τις μαλακίες της; Αυτές τις μαλακίες αποκαλύπτει η "αριστερή διαστροφή", μαλακίες οι οποίες είναι πολλές και συμβάλλουν στην απαξίωση της αριστεράς. Κάθε post αυτού του blog είναι και μια μαλακία της αριστεράς. Δικαίος διάλεξες τον όρο οπορτουνιστής, χαρακτηριστικό άλλωστε των οπορτουνιστών είναι να θυσιάζουν το μέλλον του κινήματος (εθελοτυφλώντας στις "μαλακίες") προκειμένου να κάνουν συμμαχίες σούπες στο παρόν.

    Η ψυχαναγκαστική επιτροπή της αριστερής διαστροφής σου απονέμει δικαίως τον τίτλο του "διεστραμμένου αριστερού". Join the club!

    Με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί!

    Εκ μέρους της ψυχαναγκαστικής συντακτικής επιτροπής,

    το μέλος με την μπλούζα που δένει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή