Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Τέρμα πια οι αυταπάτες, ή με τα αγγούρια ή με τις ντομάτες...

Μετά το σύλλογο γιαρτουρυπτών το αγωνιστικό ταξικό παρών στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ δίνει με ανακοίνωσή του ο σύλλογος οπισθοαγγουροφάγων μελλοντικών ντοματορυπτών.

Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο υλοποιώντας την απόφαση του συλλόγου, δήλωσε τα παρακάτω:
 
"Ήρθε η ώρα για τον εργαζόμενο λαό, για την εργατική τάξη να διαλέξει: ή θα αποδεχθεί το αγγούρι της πολιτικής του αστικοποιημένου - υποταγμένου στα συμφέροντα του κεφαλαίου συδικαλισμού των εργατοfathers της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ ή θα τους πάρει με τις ντομάτες. Δεν πάει άλλο να τρώμε τα αγγούρια της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΔΝΤ και να αποδεχόμαστε τους εργατοπατέρες - μελλοντικούς υπουργούς κυβερνήσεων του κεφαλαίου σε ρόλο βαζελίνης.

Τέρμα πια οι αυταπάτες και ας διαλέξει ο καθένας τη σαλάτα που θα φάει, που θα πάει στη ΔΕΘ και αν θα τρέχει πίσω από την πορεία του Παναγόπουλου και τον ομογάλακτών του. Ή με αυτούς που μας πίνουν το αίμα και τους υπαλλήλους τους ή με όσους θέλουν να τους ανατρέψουν. Ή με τους εργατοπατέρες που ξεπουλάνε την εργατική τάξη και νομιμοποιούν τα μνημόνια με τη νέα εθνική γενική συλλογική σύμβαση ή με όσους θέλουν όσα τους κλέβουν πίσω. Πίσω ρουφιάνοι, λέρες, χαρτογιακάδες, καρεκλοκένταυροι, ξεφτύλες γραφειοκράτες. Δυσφημείται την έννοια του συνδικαλισμού και του αγώνα και μόνο που υπάρχεται.

Μπροστά εργάτες και εργάτριες να μην μείνει κολυμπιθρόξυλο στη ΔΕΘ. Όλα τα τελάρα σε θέση μάχης. Όλες οι ντομάτες εκεί που τους πρέπει.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Το Δ.Σ του συλλόγου οπισθοαγγουροφάγων μελλοντικών ντοματορυπτών"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου