Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Χέσε μέσα Πολυχρόνη που δεν γίναμε...ΣΥΝασπισμένοι

Να 'ναι καλά τα παλικάρια (κουρασμένα όμως) της αριστεράς που ενόψει των εκλογών θα τροφοδοτούν πολλές αριστερές διαστραμένες σκέψεις της ψυχαναγκαστικής συντακτικής επιτροπής της Αριστερής Διαστροφής. Βέβαια οι σκέψεις αυτές δεν είναι λιγότερο διεστραμένες από τη διαστροφή της συναλλαγής που χαρακτηρίζει ιδίως τον ευρύτερο χώρο της ρεφορμιστικής - ρεφορμίζουσας αριστεράς εντός - εκτός και επί τα αυτά του κοινοβουλίου.

Στο ΣΥΝ/Σύριζα το πάνε για εκποίηση το μαγαζί, είναι σχεδόν προφανές! Μια διάλυση η οποία θα προκύψει όχι βάση καμιάς βαθυάς πολιτικής διαφωνίας, αλλά από τον κλασσικό αριστερό μοντιπαϊθονισμό - σεχταρισμό, αυτή τη φορά για να αποδείξει κάθε μια συνιστώσα της ρεφορμιστικής αριστεράς πόσο πιο πολύ δεξιά από την άλλη είναι και πόσο πιο πολύ προσκυνά την νομιμότητα του επίσημου πολιτικού αστικού συστήματος.

Ο αγαπημένος της Α.Δ Α/Α (Αλέκος Αλαβάνος) με την βαθιά ταξική του τοποθέτηση "Με φόρα, με φόρα για να σωθεί η χώρα". Να σωθεί η χώρα από την κρίση. Η χώρα των εργαζομένων αλλά και των μικρο - μεσοαφεντικών .... γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι..... και πρέπει να κάνουμε συμμαχίες για να .... ο λαός....αριστερή προοδευτική διακυβέρνηση....και πρέπει να επικοινωνήσουμε με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ...μπλα....μπλα....άρες μάρες κουκουνάρες....

Και ο κλώνος του Αλέκου, ο Αλέξης, που σαν γνήσιο τέκνο του μοντιπαϊθονισμού έφτιαξε το δικό του μηχανισμό, τι διαφορετικό θέλει να κάνει; Τον Μητρόπουλο θέλει υποψήφιο για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Γιατί μήπως ο Α/Α δεν είναι με την ευρωπαϊκή (Ευρωπαϊκή Ένωση) προοπτική όπως είναι και ο Αλέξης; Και ο Α/Α για "ευρώ φιλικό προς τον έλληνα πολίτη" έλεγε πριν λίγο καιρό στις ομιλίες μαζί με την ΚΟΕ (που παθαίνει οχταπλές ενειρόξεις με την ενότητα και καλεί τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό αλλά δεν καλεί τους εργαζόμενους να στείλεουν από εκεί που ήρθε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ) όταν γυρνούσαν μαζί την Ελλάδα και καλούσαν σε μέτωπο αλληλεγγύης και ανατροπής. Ούνα Φάτσα, Ούνα Ράτσα.


Και τα διάφορα groupschools της εξωκοινοβουλευτικής (που πολύ θα ήθελαν να είναι κοινοβουλευτική αλά τζίφος) αριστεράς τραβιούνται διαρκώς όλο και πιο δεξιά εγκαταλείποντας την όποια αντικαπιταλιστική - επαναστατική πάλη (στην πράξη και όχι στα λόγια) περιμένοντας πότε θα σπάσει ο Σύριζα για να επιδράσουν...παίξετε με τις τάπες των βαρελιών ή μάλλον παίξτε με τίποτε άλλο...πιο εποικοδομητικό θα είναι!!!

¨Ετσι που το πάτε, σε αυτές τις εκλογές το μόνο που μπορεί να σας ενώσει και να εκφράσει την ενότητα της αριστεράς είναι μόνο ένας υπερσυνδυασμός με έναν επικεφαλή, τον γνωστό πορνοστάρ Τέλη Σταλόνε...γιατί οι εκλογές έτσι όπως τα κάνατε τσόντα θα είναι για την αριστερά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου