Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Μέθυσε...το πολιτικό σύστημα!!!

Τον γνωστό κρασέμπορα Γιάννη Μπουτάρη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ για τον Δήμο Θεσσαλλλλλονίκης.






Κάποτε υποψήφιος με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (εξωτερικού). Πρίν λίγο καιρό σύμμαχος και συνιδρυτής του κόμματος ΔΡΑΣΗ με έναν από τους μέντορες του νεοφιλελευθερισμού στην Ελλάδα - το Στέφανο Μάνο - καθώς επίσης και με τον υπουργό παιδείας επι Ν.Δ το 91- όταν δολοφονήθηκε ο Νίκος Τεμπονέρας - Κοντογιαννόπουλο ο οποίος μετά προσχώρησε στο ΠΑΣΟΚ μετά αποχώρησε και απο εκεί και έφτιαξαν όλοι μαζί όπως προείπαμε τη ΔΡΑΣΗ.  Δεν χωρά αμφιβολία ότι όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν πιεί βαρέλια κρασί προκειμένου να συνεργάζονται με αυτόν τον τόσο σταθερό στις απόψεις και τις πολιτικές συμμαχίες του μακεδόνα πολιτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Α.Δ που προέρχονται από το χώρο της ΟΑΚΚΕ, ο συμπαθέστατος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλλλλλονίκη αναμένει και τη στήριξη του Βλαντιμήρ Πούτιν. Για το λόγο αυτό του έστειλε ένα κοντέινερ Ρετσίνα Μπουτάρη (προϊόν με ονομασία προέλευσης) προκειμένου να το πιεί στις χειμερινές διακοπές του στα γκούλαγκ. Την υποψηφιότητα χαιρέτισε ο σύλλογος αναξιοπαθούντων πολιτικών, η πανθεσαλλική ομοσπονδία σταφυλοπατητών καθώς και η πανελλήνια ομοσπονδία ιδιοκτητών γραφείων τελετών "ο ασυνόδευτος". Ιδιαίτερα ο τελευταίος χαιρετισμός δείχνει το δρόμο...τέτοιο που είναι το αστικό πολιτικό σύστημα πρέπει κάποια στιγμή να το θάψουμε.

2 σχόλια:

  1. Διεστραμμένε αριστερέ, βλέπω σου διέφυγε πως ο κρασέμπορας εκτός από υποψήφιος του ΜΠΑΤΣΟΚ είναι και της υπεύθυνης αριστεράς…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστός!

    Ευτυχώς που υπάρχουν και άλλοι διεστραμμένοι εκτός από εμάς και συμπληρώνουν.

    Να σαι καλά φίλε διεστραμμένε.

    Εκ μέρους της ψυχαναγκαστικής συντακτικής επιτροπής,

    το μέλος με την μπλούζα που δένει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή