Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΔΕΘαπεράσει ο κυβερνητικός συνδικαλισμός;;;

Έντονες οι διεργασίες εν όψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Πλήθος αγανακτησμένων εργαζομένων έχει ξεχυθεί στα ζαχαροπλαστεία και στα γαλακτοπωλεία προκειμένου να προμυθευθεί το παραδοσιακό γιαουρτάκι με πέτσα (η πέτσα ως γνωστόν παραπέμπει και σε έκπτωτο ηγετίσκο της αριστεράς...). Χαρακτηριστικό αυτού του με τεράστιους ρυθμούς αναπτυσσόμενου κοινωνικού ρεύματος γιαουρτορυπτών είναι το έντονο ενδιαφέρον για την επιδερμίδα των εργατοπατέρων του οσφυοκαμπτικού συνδικαλισμού, αυτής της τυχάρπαστης συνδικαλιστικής αριστοκρατίας την οποία ως γνωστόν ο Β. Ι. Λένιν θεωρούσε σύμμαχο της αστικής τάξης. Μέλη της γραμματείας της συντονιστικής επιτροπής των απανταχού γιαουρτορυπτών, σε ανακοίνωσή τους, καλούν σε παλαϊκό γιαρτοξεσηκωμό ενώ δεν έλλειψαν και η εκκλήσεις προς τον εικονιζόμενο παίχτη κομπολογιού να βρεί τίποτε άλλο να παίζει και όχι με τους εργαζόμενους.  Αδυνατούμε ωστόσο να κατανοήσουμε ακριβώς τι εννοούν οι συντάκτες του κειμένου και για το λόγο αυτό θα επανέρθουμε σε επόμενο άρθρο.
μη βρωντοχτυπάς τις χάντρες...ερεθίζομαι













Η εργατική τάξη πάει στον παράδεισο
Ωστόσο, μέλη της γραμματείας της εν λόγω συντονιστικής επιτροπής, θεωρούν πως ένα ριζογαλάκι - είπαμε όχι γιαούρτι αυτοί - το θέλουν και τα κομματόσκυλα του ΣΥΝ/Σύριζα αλλά και όσα groupschools ακολουθούν οσάν τον κολαούζο τον κυβερνητικό συνδικαλισμό (και τον ΣΥΝ/Σύριζα). Εντάξει πώς κάνετε έτσι και σεις, να μην αποκοπούμε από τους εργάτες (δύο εικονιζόμενοι εργάτες δίπλα)...

Η ΓΣΕΕ άλλωστε πάντα εγκόλπωνε τους πρωτοπόρους αγωνιστές της αριστεράς και τους πρωτοπόρους εργάτες. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι οι πορείες της ΓΣΕΕ. Να τους χαίρεστε, ΖΩΑ!!!


Ένας από εμάς...

και άλλοι εργάτες...




σε τρυφερό τετατέτ με το ΣΥΝ/Σύριζα

Σε τρυφερό τεατέτ με την εργοδοσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου