Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Ιωσήφ Στάλιν: μια ευαίσθητη ψυχή!

Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, παρουσιάζουμε σήμερα άγνωστες πτυχές της ζωής του μεγάλου, του ανυπέρβλητου, του τεράστιου, του "τα πάντα όλα" πατερούλη Ιωσήφ Στάλιν. Η προσπάθεια της αντικομμουνιστικής προπαγάνδας προσπάθησε αρκετές φορές να δυσφημίσει τον father Στάλιν και μαζί με αυτόν τις χώρες που δημιούργησαν το σοσιαλισμό στις οποίες δεν ίσχυε ο νόμος της αξίας, είχε καταργηθεί ο αστικός καταμερισμός εργασίας, η δημοκρατία είχε περάσει στο ανώτερο επίπεδο εξασφάλισης ακόμα και χειμερινού τουρισμού για τους διαφωνούντες και στις οποίες υπήρχαν όλα τα καλά του κόσμου.

Στην πρώτη παγκόσμια, η οποία και αποτελεί τμήμα του υπό έκδοση λευκώματος του πολιτικού γραφείου της κεντρικής επιτροπής του τμήματος ιστορίας και τέχνης του ΚΚΕ με τίτλο "Ιωσήφ  Στάλιν, ο στοργικός πατέρας", παρουσιάζουμε την ενότητα "Στάλιν και φωτογραφία".

Εκτός από μεγάλος ηγέτης ο Ι.Στάλιν υπήρξε και καινοτόμος φωτογράφος. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολήθηκε με την καλλιτεχνική φωτογραφία και εξειδικεύτηκε στην προσθαφέραιση προσώπων σε σκοτεινό θάλαμο. Παραθέτουμε το σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου