Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Πέθανε ο δικτάτορας Ιωαννίδης, ακόμη ένας εθνάρχης...

Με ιδιαίτερη συγκίνηση (σνιφ σνιφ) πληροφορηθήκαμε  το θάνατό του. Ως γνήσιοι υλιστές που φρονούν πως ο θάνατος αποτελεί μια μεταβολή της ύλης και πιστοί στις ρίσεις του Επίκουρου για την απουσία του θανόντος κατά την στιγμή ύπαρξης του θανάτου και απουσίας του θανάτου κατά τη στιγμή ύπαρξης του θανόντος (πριν αυτός/η πεθάνει), αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε όσους νοσταλγούν την μνήμη του δικτάτορα και του καθεστώτος του (και όχι στον μισητό εκληπόντα γιατί αυτός δεν βλέπει πια και δεν καταλαβαίνει οπότε δεν θα είχε κανένα απολύτως νόημα να στείλουμε σε αυτόν, είπαμε είμαστε υλιστές) ένα κουβά με σκατά προκειμένου να ξεπεράσουν το σοκ από το χαμό του ΕΣΑτζή Ιωαννίδη, μπορούν και να λουστούν με τον κουβά αν αυτό τους βοηθά σε κάτι.

Ο Ιωαννίδης υπήρξε ακόμα ένα εθνάρχης, ένας από τους πολλούς που υπήρξαν και θα υπάρχουν όσο θα υπάρχει αυτός ο γυάλινος κόσμος του έθνους - κράτους (παρά την όποια παγκοσμιοποίηση) για να στεγάζουν υπό τη σκέπη του οι καπιταλιστές τα συμφεροντά τους. Να σου δώσω μια να σπάσεις αχ βρε κόσμε γυάλινε για να φτιάξω μια καινούργια κοινωνία άλλινΕ...

Και μη βιαστούν οι απανταχού μουλούδες και εξαρτησιολάγνοι να κυνδινολογήσουν πάνω από το άψυχο σώμα του χουντικού για τον κίνδυνο εκφασισμού της κοινωνίας. Δεν κάνει τέτοια εύκολα ο καπιταλισμός σήμερα. Αλλά και παλιότερα τον σκέφτονταν οι βρωμιαροαστοί. Γιατί ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ σαν λύση. Τώρα, αν κάποια σταλινικά (ή λανθάνοντα) σταλινικά απολυθώματα θέλουν σώνει και καλά να βρουν ένα κίνδυνο εκφασισμού και μια απειλή με χούντες παλαιού τύπου (γιατί νέου τύπου όντως έχουμε και εκεί είναι ο κίνδυνος) ας πάνε να κάνουν παρέα με τους πάνκιδες (ας φτιάξουν ένα μέτωπο καλύτερα) και ας κυνηγάνε χρυσαυγίτες μπας και ανατρέψουν έτσι τον καπιταλισμό. Στο μέτωπο με τους πάνκιδες ας συμβουλευτούν και κανένα ΣΕΚίτη (τι είναι το σύστημα;;;ΑΝΩΜΑΛΟ).

Κουκουρούκου!

Καλημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου