Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Δήμος Πατρέων...από το ΠΑΣΟΚ στο χειρότερο

Διαβάσαμε στο tvxs (του Στέλιου) ότι ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με την ένωση φροντιστηριαρχών του νομού Αχαΐας, εγκαινιάζει ένα πρόγραμμα δωρεάν φροντιστηριακών μαθημάτων για τα παιδιά των αδύναμων οικονομικά οικογενειών. Ρε καραγκιοζοplayers ποιους κοροϊδεύετε; Εμάς προφανώς!!!

Ο Δήμος Πατρέων δεν ήταν αυτός που πριν κάτι μέρες έκοψε το νερό σε άνεργο οικοδόμο; Και μάλιστα δύο φορές. Η υποκρισία σας περισσεύει κύριοι (κύριοι...λέμε τώρα) του βαθέος ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα. Από τη μια ο Δήμος καπιταλιστικό στρατηγείο του ολοκληρωτικού κράτους συμπεριφέρεται σαν τον αδιάλακτο δοσατζή και από την άλλη πουλά και κοινωνική ευσαισθησία. Είναι γνωστό πλέον ότι το βρωμό ΠΑΣΟΚ λειτουργεί σαν καπιταλιστική επιχείρηση ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη του management στην πρακτική του, την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Βρε ούστ λαμόγια...Ούστ και σε σας φροντιστηριάρχες που πάτε να χτίσεται από κοντά στο ΠΑΣΟΚ το προφίλ του ευαίσθητου.



Δεν είστε βέβαια άσχετοι. Ξέρετε πώς άμα έρθει ένας οικονομικά αδύναμος μαθητής (από το πρόγραμμα ελεημοσύνης του Δήμου Πάτρας) στα φροντιστήρια σας (γιατί όλο και πλακάκια θα τα έχεται κάνει μεταξύ σας σε ποια συγκεκριμένα φροντιστήρια θα τους στέλενετε) που δεν θα πληρώνει όλο και κάποιος φίλος του που θα πληρώνει θα έρθει και από κοντά. Μπράβο ΖΩΑ, μας συγκηνίσατε!!!




Τώρα για τον ΠΑΣΟΚοδήμο Πατρέων και το βρωμερό ΠΑΣΟΚ τι άλλο να πούμε. Μήπως ότι μας έχει αλλάξει τα πέταλα με το κωλοΔΝΤ και το μνημόνιο του προκειμένου να τη σκαπουλάρει το κεφάλαιο; Μήπως ότι μας έχει ταράξει στους φόρους προκειμένου να μειώσει το έλλειμα ώστε να μπορεί να εξακολουθήσει να δανείζεται για να κάνει κανένα έργο υποδομής για το κεφάλαιο και καμιά φοροαπαλλαγή για τους ΚοκαλοΒαρδινοΑγγελοπουλοΛατσοΒγενοπουλέους; Μήπως για όλους αυτούς τους λόγους κάνει και τους δήμους φορομπήχτες; Ε, και λίγη στάχτη στα μάτια δεν κάνει κακό! Κοινωνική ευαισθησία! Το ίδιο κάνει και ο ευαίσθητος πρόεδρας του κινήματος (του ΠΑΣΟΚ ντε...) ο Γιώργος. "Τα μέτρα είναι επώδυνα για τον ελληνικό λαό, αλλά αναγκαία". Σαν να σου λέει θα σε πονέσει και δεν θα σου αρέσει αλλά θα στον φορέσω!

Ρε δεν είστε άνθρωποι εσείς! Υποπροϊόντα της κοινωνίας είστε!

ΟΥΣΤ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου