Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Απ' τα ψηλά στα χαμηλά και απ' τα πολλά στα λίγα...










Από πρόεδρος κόμματος παραλίγο πρόεδρος της δημοκρατίας και τώρα πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Σύμφωναν με πληροφορίες του πολιτικού γραφείου του Νίκου Κωνσταντόπουλου, το οποίο και έχει μετατραπεί βάσει των τελευταίων εξελίξεων σε club του Παναθηναϊκού στο Κολωνάκι, ο αιώνιος πρόεδρας σκπεύει να ακολουθήσει το μοντέλο του τρισκατάρατου Παναγιώτη Ψωμιάδη προκειμένου να τονώσει τη δημοτικότητά του. Για το λόγο αυτό καλλιεργεί το προφίλ του "παιδιού του λαού" το οποίο πέφτει λίγο λίγο στα σκαλοπάτια της κοινωνίας. Μάλιστα του έχει γίνει πρόταση και από το 11880 προκειμένου να αντικαταστήσει τον τύπο που παριστάνει τον Ξανθόπουλο έναντι πινακίου φακής.

Την πρακτική του Ν.Κωνσταντόπουλου εξετάζουν πολύ σοβαρά να ακολουθήσουν και άλλοι πολιτικοί της αριστεράς, των κινημάτων, της οικολογίας, του ποδοσφαίρου και της ανατροπής. Ήδη ο image maker της Αλέκας Παπαρήγα πρότεινε στην αιώνια Γ.Γ να φωταγραφηθεί με τα χρώματα του ΠΑΟ. Η φωτογράφηση, η οποία και έχει ήδη πραγματοποιηθεί, θα προβληθεί στο playboy Οκτωβρίου (γιατί είναι κοντά και οι εκλογές) ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις (ελπίζουμε όχι γυμνό της Αλέκας).



Θορυβημένος ο Αλέξης Τσίπρας από τις εξελίξεις, εισηγήθηκε στην συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας (θυμίζουμε ότι την αλλαγή του ονόματος του κόμματος από "Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου" σε "Συνασπισμό της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας" είχε κάνει ο επάρατος για τον Αλέξη Τσίπρα Α/Α Αλέκος Αλαβάνος του οποίου του έχει γίνει ήδη πρόταση να αναλάβει την προεδρεία του Παναιτωλικού) την αλλαγή του εμβλήματος του κόμματος καθώς και την χορήγηση με κάθε νέα εγγραφή μέλους διαρκείας για τους αγώνες του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική περίοδο 2010 - 2011.


Αυτά έβλεπε ο κακομοίρης ο Κουβέλης και τα βρόντηξε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου