Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

από τα κόκκινα μεροκάματα...στις "κόκκινες" απολύσεις

πως να μην λένε μετά οι αναρχικοί / αναρχικές, αντιεξουσιαστές / αντιεξουσιάστριες το σύνθημα: "το αριστερό μου αφεντικό πατήνι με 'χει κάνει και ύστερα μου λέει πως φταίνε οι αμερικάνοι"; απάντα τώρα ΚΚΕ; γιατί δεν απαντάς;






το αριστερό μου αφεντικό κατέχει το 99,40% του μετοχικού κεφαλαίου της τυποεκδοτικής που αντιστοιχούν σε 11.389.472 ευρώ. Μήπως η δικαιολογία είναι τα μειωμένα κέρδη της τυποεκδοτικής; Γιατί αν αυτή είναι η δικαιολογία τότε καλά κάνουν και οι περισσότερες καπιταλιστικές επιχειρήσεις που απολύουν με το ίδιο πρόσχημα. Καλά κάνουν, ε; απάντα τώρα ΚΚΕ! Γιατί δεν απαντάς; δώσε από το μετοχικό σου κεφάλαιο, κόψτο το λαιμό σου, θα τα βρεις τα έχεις: κρατικές επιχορηγήσεις, οικονομκές ενισχύσεις, κληρονομιές...Και χαρακίρι να κάνει η μισή Κεντρική Επιτροπή, και να αυτομαστιγώνεται στο Σϋνταγμα όλη η γραμματεία του ΠΑΜΕ, η ντροπή δεν ξεπλένεται...


Και πάμε στο άλλο μου αριστερό αφεντικό

Αλλά και ο ραδιοσταθός "στο κόκκινο" δεν παέι πίσω δεν ήταν λίγες οι καταγγελίες για μη καταβολή δεδουλευμένων, επιδομάτων δώρων κτλ. Στα τελευταία κατορθώματα της Τσιπρικής διεύθυνσης του συνασπισμενοσταθμού ήταν η απόλυση του Μάριου Διονέλη. Ρε λίγη Τσίπα ρε Τσίπρα!

Άντε να χαθείτε, όλοι σας!

2 σχόλια:

  1. Καλά κλανεις.Κάνε κριτική σε όλους κανένας δεν πρέπει να ξεφεύγει και ειδικά όσοι θέλουν να εντάσσονται στην Αριστερά σε οποιαδήποτε μορφή της.Μόνον έτσι θα ξεκαθαρίσουεμε την ήρα από το στάρι.
    Με εκτίμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ αγαπημένε/αγαπημένη αναγνώστη/αναγνώστρια, είσαι και εσύ ένας/ μια αριστερός/ αριστερή διαστραμένος / διεστραμένη, είσαι ένας / μια από εμάς.

    Εκ μέρους της ψυχαναγκαστικής συντακτικής επιτροπής,

    το μέλος με την μπλούζα που δένει πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή