Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς ... για την αριστερά















Ρε συ Διονύση, μπάχαλο τα 'κανες αγόρι μου. Τι την ήθελες την ενασχόληση με την πολιτική; Καλά δεν ήσουνα; Με τα τραγουδάκια σου, τις συναυλίες στα Φεστιβάλ του οδηγητή, πούλαγες και κανένα δίσκο στα κνιτόπουλα. Έβγαινε το μεροκάματο βρε αδερφέ. Γιατί για να λέμε και την αλήθεια καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...αρκεί να βγαίνει το μεροκάματο.

Πάντως θα επιμείνω, καλύτερα να τραγουδάς παρά να μιλάς ... για την αριστερά. Δυο λέξεις ψέλισες και πήγε να κόψει η παναριστερή σούπα του αριστερού βήματος, άσε που μου στεναχώρησες και το "Ν"ΑΡ του ΣΥΝασπισμού (το "νέο" αριστερό ρεύμα του Λαφαζάνη, γιατί το παλιό το μάντρωσε ο Αλέξης) και το συνασπισμό του ΝΑΡ (ανταρσΥ3s, αριστερά βήματα κτλ). Εντάξει πάντως, σκέψου το. Αν θεωρείς ότι έχει τόσο μεγάλη κοινωνική απεύθυνση αυτή η προσπάθεια του Συνασπισμού/ΣΥΡΙΖΑ μέσω του αριστερού βήματος, χέστο το ΚΚΕ, θα έχει και από δω δουλίτσα, καμιά συναυλία, κανένα μνημόσυνο, θα βγει το μεροκάματο. 

Άσε που σύμφωνα με πληροφορίες της Α.Δ, κύκλοι του αριστερού βήματος ετοιμάζονται να πρωτίνουν σαν υποψήφιο περιφερειάρχη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αφού τα σκάτωσες εσύ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου